The Moshi

Moshi yhdistää kauniita asusteita ja koruja, joiden muoto ja kauneus välittävät selkeän perinnön eri puolilta maailmaa. Voit odottaa leikkisiä ja odottamattomia yhdistelmiä outoa, etnistä ja ekstravaganttia, joka on suunniteltu laajasta valikoimasta värejä, materiaaleja ja rakenteita. Tapamme ilmaista muotia ja huomiota yksityiskohtiin yhdistettynä rakkauteen luovuuteen tekevät ainutlaatuisen persoonallisuutesi korostamisesta helppoa. Yksilö on inspiraation lähde ja laatu on perusta. Moshin yllättävät ja ainutlaatuiset tuotteet tuovat pitkäkestoista iloa.

The Moshin aloitteen takana olevat ihmiset ovat kimalteleva sekoitus perhettä ja ystäviä. Värikkäät yksilöt ja eri alkuperää olevat ajatukset ovat mallistojemme vahvuuksia. Intohimo työssämme näkyy luomuksissa, ja allekirjoituksemme takana on paljon naurua ja iloa.

Moshi tulee japanin sanasta "hello". Jatkuva uteliaisuutemme uusia ja odottamattomia asioita kohtaan on luonut lukuisia seikkailuja kaikkialla maailmassa. Vaikutuksia, oppimista ja aarteita kerätään erilaisista ympäristöistä ja kulttuureista, jotka linjaavat tietämme. Löydämme asioita, joita rakastamme ja luova halu herää. Matkoillamme on jännittäviä tapaamisia ihmisten kanssa, joista kehittyy ystävyys ja onnistunut yhteistyö. Nyt haluamme tutustua sinuun.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot